Standaard inbegrepen in elke website

Aangezien wij maar één pakket hebben, zijn alle functies altijd voor iedereen beschikbaar. Nu en in de toekomst.

 

Mobielvriendelijk

Uw website ziet er prachtig uit op elk apparaat. De website is standaard geoptimaliseerd voor smartphone, tablet, laptop en desktop.

Onbeperkt ∞

Eenvoud staat bij ons voorop. In gebruiksgemak maar ook in de functionaliteit. Daarom hoef je je geen zorgen te maken over aantallen foto's, pagina's, leden, abonnees, nieuwsberichten etc. 

Pagina's toevoegen

Je kan zelf pagina's toevoegen aan je website met een simpele editor zoals je deze ook gewend bent in o.a. Microsoft Word. Foto's toevoegen is een kwestie van slepen en loslaten.

Foto album maken

Laat je graag veel afbeeldingen zien? Geen probleem. Sleep ze simpelweg op de juiste pagina en klaar.

Dynamische openingstijden

Niets is zo vervelend als voor een gesloten deur staan. Stel eenvoudig vooraf in op welke feestdagen je open of gesloten bent. Hiermee is je website altijd up-to-date! Geen openingstijden? Geen probleem! Dan zijn ze ook niet zichtbaar.

Nieuws / Blog

Laat van je horen via je blog of nieuws sectie. Eenvoudig toevoegen, foto erbij slepen, eventueel inplannen en klaar! Daarnaast staat het direct op je Facebook en Twitter pagina!

Social Media

Koppel je Facebook en Twitter pagina aan je website. Nooit meer alles dubbel plaatsen, want met onze automatische koppeling worden je nieuws/blog-berichten, aanbiedingen en omslag foto automatisch op je social media pagina's aangepast. Handig!

Aanbiedingen

Heb je een aanbieding die je tijdelijk specifiek wilt uitlichten? Dat kan! Plan hem in met start- en einddatum en de aanbieding staat op het juiste moment prominent in beeld.

Google Maps

Op basis van je adres gegevens genereren wij automatisch een mooie Google Maps kaart waar je locatie op aangegeven staat. 

Wachtwoord beschermde pagina's

Stel een wachtwoord in voor specifieke pagina's. Bezoekers moeten dan een wachtwoord invoeren om de inhoud op die pagina's te bekijken.

Contactformulieren

Uiteraard beschikt je contact-pagina over een contactformulier. Maar met onze eenvoudige formulieren-editor kan je zelf elk gewenst formulier aanmaken. Zoals een registratie-formulier, aanmeld-formulier, inschrijf-formulier, bel-me-terug-formulier, etc. etc.

Video's

Plaats heel eenvoudig al je video's van Youtube, Vimeo en andere diensten op je website, zodat bezoeker deze kunnen bekijken zonder je website te verlaten.

Webshop

Met onze webshop module plaats je producten makkelijk in (sub)categorieën. Bezoekers kunnen deze producten dan in een online winkelwagentje plaatsen en bestellen. Door een koppeling met Sisow kan je bezoekers laten afrekenen via iDEAL. 

Updates

Wij zijn continu bezig met het verbeteren en vernieuwen van het platform. Omdat wij een dynamische template editor gebruiken, kunnen wij alle updates ook doorvoeren op bestaande websites. Hiermee is je website technisch dus altijd up-to-date! Komt er een nieuwe functie uit, dan kan je daar meteen gebruik van maken, zonder additionele kosten.

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Ook aan de minder interessante zaken wordt gedacht. Wist je dat een privacyverklaring wettelijk verplicht is? Wij hebben dit al voor je geregeld! Er worden automatisch privacy voorwaarden geplaatst. Mocht je hiervan af willen wijken, dan kan je deze gemakkelijk aanvullen.

Gratis workshops

Kom naar één van onze gratis workshops en ontmoet meteen de mensen achter MijnRetail.nl. Tijdens de workshop word je stap voor stap uitgelegd hoe het systeem werkt en beantwoorden we alle vragen.

 

 

Gratis demo aanvragen »

Wij maken graag een vrijblijvende demo, op maat. Zo weet je direct hoe je nieuwe website er uit komt te zien. Vervolgens mag je het 30 dagen gratis uitproberen. Stop je binnen de eerste 30 dagen? Dan kost het je niets.