MijnRetail.nl bestaat 4 jaar en viert feest met al haar klanten!

Help een vriend of kennis met een nieuwe website en maak beide kans op een gratis jaar abonnement t.w.v. €180,00 excl. btw! Vul nu het aanmeldformulier in!


Op 1 april 2018 bestaat MijnRetail.nl officieel 4 jaar. Reden voor een feestje én een leuke actie voor al onze klanten waarbij je kans maakt op een gratis jaarabonnement ter waarde van €180,-.

Ken jij een ondernemer of bedrijf dat ook enorm geholpen zou zijn met een nieuwe website van MijnRetail.nl? Dan maken jullie allebei kans op een gratis jaarabonnement. Het enige wat je hoeft te doen is dit bedrijf aan te melden via deze actiepagina en wij doen de rest.

Onder alle aanmeldingen verloten we 5 abonnementen voor bestaande klanten en 5 abonnementen voor de nieuwe klanten die zij aanbrengen.

Weet jij al meteen een bedrijf dat je wilt aanmelden? Gebruik dan meteen het aanmeldformulier op deze pagina, dan gaan wij contact opnemen. 
Uiteraard kun je ook meerdere bedrijven aanmelden, je maakt dan meer kans om te winnen.

Mocht je niet ingeloot worden, dan win je toch! Alle gebruikers die een nieuwe klant aanbrengen ontvangen sowieso 10% ‘klant-voor-klant’ korting.

De actie geldt de hele maand april. Actievoorwaarden zijn van toepassing.